0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Planning van CV Kaai Kapot 2019

Wat gaan we doen richting en tijdens aankomende carnaval?

  • Op zondag 13 januari presenteren we onze nieuwe club tijdens de presentatie van de nieuwe carnavalskraker van Johny Purple. Uiteraard hopen we dat jullie ons hier al komen versterken in ons ledenaantal. Vanaf 14.30 uur ben je welkom bij Café Kerkzicht (onze residentie 😉 )
  • Zaterdagavond 23 februari organiseren we samen met Café Kerkzicht ons eerste evenement. We trappen een week voor carnaval samen af met een echte Bier Cantus. Dit onder leiding van een carnavaleske leiding. Samen zingen we de carnaval tegemoet!
  • Vrijdagavond 1 maart, de opening van carnaval. Uiteraard proosten we samen op de start van de carnaval in onze residentie. Met zoveel mogelijk leden bij elkaar trappen we de carnaval gezellig af onder het genot van een drankje en een bitterbal.
  • Zaterdag 2 maart, D’n Opstoet in Kaaiengat. Kaai Kapot gaat meerijden. Wil je meedoen, je bent van harte welkom! Kijk je liever met je vrienden langs de route, geen probleem. Vergeet alleen je sjaal niet om te doen en zing ons tegemoet als we langskomen!
  • Zondag 3 maart, de Kroegentocht. Vanuit onze residentie zal de vertrouwde kroegentocht worden georganiseerd. Als lid van onze club heb je voorrang bij de reservering hiervan. Uiteraard hopen we met 120 carnavalsvrienden (herkenbaar aan onze gezamenlijke sjaal) er weer een mooi feestje van te maken!
  • Maandagavond 4 maart, Kaaienbal. Uiteraard gaan we met Kaai Kapot hier ons steentje (Kaaike) aan bijdragen. Houd social media in de gaten zodat je de combinatie van vertrouwde carnavalsmuziek in het café met live muziek in de tent niet gaat missen. Beloofd een fantastische avond te worden samen met RCS de Kaaien.
  • Dinsdagavond 5 maart, uiteraard sluiten we samen af met een haring in onze residentie. Tenminste als je nog voldoende energie over hebt om aan te sluiten 😉
  • Op 30 maart organiseren we in onze residentie het “Halfvastenbal”. Hier maken we onze opbrengst(en) bekend en geven we ze een bestemming voor 2020. Uiteraard maken we er maar gelijk samen een fantastische feestavond van.

Word lid van CV Kaai Kapot!

Vind jij het ook leuk om met je dorpsgenoten leuke activiteiten bij te wonen of mee te organiseren? Sluit dan aan! Voor 11,11 euro per persoon ben je al lid van Kaai Kapot. Jouw bijdrage komt ten goede aan stimulering van nieuwe activiteiten en sociale doelen in Riel.